Clipe de necrezut la o petrecere! Un barbat a demonstrat tuturor ca sotia sa il inseala si e gravida cu altcineva! Cum a degenerat totul

Un barbat s-a folosit de petrecerea de ziua lui pentru a-si demasca sotia.  

Barbatul din Mexic a organziat o petrecere de ziua lui, insa totul a luat o turnura neasteptata cand a inceput sa prezinte probe prin care demonstra ca sotia lui insarcinata, il insela cu cel mai bun prieten, iar copilul despre care credea ca este al lui, ar fi fost defapt al celuilalt barbat.

“Aici am actul, stiti cu totii ca astept un baiat. Uitati aici dovada sarcinii, stiti ca voi f parinte, insa au uitat un mic detaliu. Dragostea mea, aici am dovada ca nu sunt 4 luni de sarcina, ci sase”, a dezvaluit barbatul. 

Ulterior, acesta a aratat tuturor filmari cu sotia lui inselandu-l cu cel mai bun prieten, care se afla la petrecere. Din relatarile lui Miguel, cei doi erau impreuna de mai bine de trei ani. 

Dezvaluirile s-au incheiat cu o lupta, dupa ce familia femeii a sarit sa il atace pe barbatul cu care l-a inselat pe Miguel. Clipul a devenit viral pe retelele de socializare.  

Husband provides proof that the child is not his during baby shower in front of everyone, including the man she cheated with from r/trashy