LIVE TEXT | CSKA Sofia – CFR Cluj, 19:55. Să-i bombardăm pe bulgari! Băieții lui Dan Petrescu, gata de debutul în grupele Europa League. Echipe de start

  • CSKA Sofia – CFR Cluj, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Campioana, primul meci în grupele Europa League

LIVE TEXT | CSKA Sofia – CFR Cluj, 19:55

CSKA Sofia – CFR Cluj: Echipele de start

CSKA Sofia: Bussatto – Vion, Antov, Mattheif, Mazikou – Youga, T. Rodrigues – Sinclair, Sankhare, Yomov – Sowe
Antrenor: Stamen Belchev

CFR: Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – C. Deac, Hoban, Djokovic – A. Păun – Rondon, Debeljuh
Antrenor: Dan Petrescu

Ardelenii vor să repete parcursul extrem de bun din sezonul trecut când au reușit să iasă cu 12 puncte dintr-o grupă care le-a inclus pe Celtic, Lazio și Rennes.

Ei s-au calificat atunci în 16-imi, unde au fost eliminați de Sevilla, eventuala câștigătoare a trofeului, fără a pierde vreunul dintre cele două meciuri.

CSKA Sofia – CFR Cluj, LiveText pe AS.ro

Băieții lui Dan Petrescu dau piept cu CSKA Sofia, vicecampioana Bulgariei. ”Bursucul” a vorbit la conferința de presă despre problemele sale de lot și a remarcat campania de transferuri a adversarilor săi.

”Din sezonul trecut și până acum, noi am pierdut jucători importanți, mai ales un jucător pe care nu am avut timp să îl înlocuiesc, la mijlocul terenului (n.r. Mihai Bordeianu).

Ăsta este marele minus al CFR-ului în acest moment. Din păcate, campania noastră de achiziții nu a fost la fel ca cea a lui CSKA Sofia, care a luat nouă jucători foarte buni”, a declarat Dan Petrescu.

În articolul :