LIVE TEXT | CSKA Sofia – CFR Cluj 0-0. Nebunie în Bulgaria! Gol anulat pentru campioana României. Petrescu un car de nervi

  • CSKA Sofia – CFR Cluj, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Campioana, primul meci în grupele Europa League

LIVE TEXT | CSKA Sofia – CFR Cluj 0-0

Min. 35: Gol anulat pentru CFR. Susic înscrie cu un șut superb de la marginea careului de 16 metri, dar golul este anulat.

Min. 30: Dan Petrescu este un car de nervi pe marginea terenului. Tehnicianul a dat cu carnețelul de pământ.

Min. 20: Ocazie pentru CFR. Vinicius trimite bine cu capul, portarul advers respinge, dar centralul dictează fault în atac.

Min. 7: Ocazie pentru CSKA Sofia! Sowe îl pune și el la încercare pe Bălgrădean, dar portarul român e în joc și împiedică deschiderea scorului.

Min. 2: Bulgarii ratează prima ocazie a meciului, prin Yomov, dar Bălgrădean este la post și respinge.

Min. 1: A început meciul.

Update: Meciul se va disputa cu spectatori. 20.000 de fani sunt pe stadion.

CSKA Sofia – CFR Cluj: Echipele de start

CSKA Sofia: Bussatto – Vion, Antov, Mattheif, Mazikou – Youga, T. Rodrigues – Sinclair, Sankhare, Yomov – Sowe
Antrenor: Stamen Belchev

CFR: Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – C. Deac, Hoban, Djokovic – A. Păun – Rondon, Debeljuh
Antrenor: Dan Petrescu

Meciul va fi arbitrat de Halil Umut Meler. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Mustafa Eyisoy și Cevdet Komurcuoglu.

Ardelenii vor să repete parcursul extrem de bun din sezonul trecut când au reușit să iasă cu 12 puncte dintr-o grupă care le-a inclus pe Celtic, Lazio și Rennes.

Ei s-au calificat atunci în 16-imi, unde au fost eliminați de Sevilla, eventuala câștigătoare a trofeului, fără a pierde vreunul dintre cele două meciuri.

CSKA Sofia – CFR Cluj, LiveText pe AS.ro

Băieții lui Dan Petrescu dau piept cu CSKA Sofia, vicecampioana Bulgariei. ”Bursucul” a vorbit la conferința de presă despre problemele sale de lot și a remarcat campania de transferuri a adversarilor săi.

”Din sezonul trecut și până acum, noi am pierdut jucători importanți, mai ales un jucător pe care nu am avut timp să îl înlocuiesc, la mijlocul terenului (n.r. Mihai Bordeianu).

Ăsta este marele minus al CFR-ului în acest moment. Din păcate, campania noastră de achiziții nu a fost la fel ca cea a lui CSKA Sofia, care a luat nouă jucători foarte buni”, a declarat Dan Petrescu.

În articolul :