Ianis Hagi, ATENTIONAT de un fost international! Are putine realizari la echipa nationala! Avem pretentii de la el! Trebuie sa isi asume presiunea!

In ultima perioada s-a creeat o adevarata polemica in ceea ce priveste evolutiile lui Ianis Hagi la echipa nationala a Romaniei.

Intr-o interventie la Ora exacta in sport, fostul atacant al nationalei, Ciprian Marica, a declarat ca Ianis nu mai este un copil si deja toata lumea incepe sa aiba asteptari mari de la el. De asemenea, Marica a spus ca fotbalistul lui Glasgow Rangers trebuie sa isi asume mai multe responsabilitati in joc si, totodata, sa arate mai multa maturitate.

“Deja incepem sa avem asteptari la Ianis, sa nu il mai consideram copil, sa avem pretentii de la el. Trebuie sa isi asume presiunea. Lumea asteapta multe de la el. Asa cum il elogiem cand este cazul, in egala masura este contestat cand nu da randament. Insa il iubim cu totii, este jucatorul roman care ne reprezinta in afara.

La 22 de ani trebuie sa vedem ca incepe sa se maturizeze in joc. Are putine realizari la echipa nationala, iar tatal sau este cel mai aspru critic al lui. E un numar 10 de la care asteptam pase de gol, suturi, goluri”, a spus Marica.