”Ar putea să nu mai fie niciodată la fel!” În cât timp se poate întoarce Virgil van Dijk după accidentarea groaznică cu Everton

  • Virgil van Dijk s-a accidentat în timpul unui meci cu Everton
  • El va lipsi cel puțin până la finalul sezonului

Antrenorul Jürgen Klopp a fost destul de optimist în privința recuperării superstarului din apărarea sa și a sperat că îl poate avea înapoi în cel mult o jumătate de an după operația la genunchi.

Van Dijk ar putea să nu mai fie niciodată la fel

Trevor Sinclair, fostul atacant al lui Manchester City, nu împărtășește însă părerea lui Klopp și spune că este greu de estimat cât de afectat va fi fundașul olandez.

“Dacă ar fi suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior fără impact, cum se întâmplă frecvent, fără un atac al adversarului și o torsiune în plus a piciorului, atunci refacerea era mai simplă și dura numai șapte-opt luni. Nu-i exclus să îi fi fost atins și ligamentul posterior. Mă tem că Van Dijk nu va mai fi niciodată la fel!”, a declarat acesta, conform gsp.ro

Wijnaldum: ”De data asta au mers prea departe”

Georginio Wijnaldum, colegul lui van Dijk de la Liverpool și de la echipa națională a Olandei, a răbufnit și el după intrarea inconștientă a lui Jordan Pickford:

”E greu de înțeles ce s-a întâmplat, toată lumea a rămas șocată. Modul în care Pickford s-a aruncat la duel a fost complet stupid.

Nu cred că a vrut să-l accidenteze pe Virgil, însă nu i-a păsat deloc de consecințele tacklingului. Am mai îndurat faulturi dure în ultimele ciocniri cu Everton, dar de data asta au mers prea departe”, a tunat mijlocașul ”cormoranilor”.

Mai mult, presa engleză afirmă că vestiarul lui Liverpool este extrem de afectat în urma celor petrecute și că jucătorii nu au putut să doarmă după meciul cu Everton.

În articolul :