Nu au nicio influenta in vestiar Zidane a dat CARTILE pe fata despre transferurile lui Haaland si Mbappe! Antrenorul Realului a vorbit deschis cu privire la perioada ce va urma

Odata cu politica de transferuri din recenta perioada de transferuri incheiata, Real Madrid a inregistrat o premiera istorica. Ultima data cand clubul din capitala Spaniei nu mai transferase un jucator intr-o perioada de transferuri s-a intamplat acum 40 de ani, in 1980. 

Zinedine Zidane a acordat un interviu pentru publicatia mexicana ESTO, raspunzand mai multor intrebari legate de transferuri, starea de spirit din vestiarul Realului si despre perioada pe care echipa madrilena urmeaza sa o aiba in campionat. 

“Nu stiu daca ce s-a vorbit despre Mbappe este justificat sau nu, dar nu este niciun impact deoarece sunt multe zvonuri despre Real Madrid, nu vreau sa vorbesc exact despre care dintre ele. Zvonurile nu au o influenta in vestiarul nostru. Perioada de transferuri s-a incheiat, aveam echipa aceasta cu care ne batem pentru tot ce e pe masa.”

“Am avut 12 zile fara 14 jucatori, dar ne-am antrenat in regula. Toti cei care au venit de la nationala au venit sanatosi, ceea ce este un lucru extrem de important. 

“Toate echipele din La Liga sunt dificile, chiar daca unele abia au promovat, spre exemplu a doua Liga din Spania este foarte competitiva.”

“Haaland nu e jucatorul meu, dar este bun. Stiu unde sunt, cunosc acest club de peste 19 ani si ce a fost mai bun s-a intamplat aici. Sunt judecat la aproape fiecare meci, dar asta e pozitia pe care o am.”

Pentru Real Madrid urmeaza meciul de sambata contra lui Cadiz din campionat, pentru ca mai apoi sa intalneasca in UEFA Champions League pe Sahtior Donetsk. Realul va juca pe data de 24 octombrie derby-ul cu Barcelona din deplasare.