Dinamo a reusit sa aduca primul SPONSOR la echipa! Cine este personajul care in urma cu putin timp a candidat si la primarie

Noul director de marketing al lui Dinamo s-a miscat foarte rapid si a reusit deja sa aduca primul sponsor. 

Site-ul oficial al clubului anunta noul parteneriat dintre Dinamo Bucuresti si Phoenicia Hotels, un grup care este patronat de omul de afaceri Mohammad Murad. 

Mohammad Murad este un cunoscut fan al echipei Dinamo, iar in urma cu putin timp chiar a candidat la primaria Mangaliei.

“Ne bucuram ca domnul Mohammad Murad s-a alaturat noului proiect al clubului nostru. Phoenicia Hotels devine astfel unul dintre cei mai importanti parteneri Dinamo Bucuresti in 2020. Suntem convinsi ca, alaturi de parteneri puternici, Dinamo va reveni in fruntea fotbalului romanesc.”

“Pana la rezultatele asteptate de toata suflarea dinamovista, trebuie sa ne organizam pas cu pas, sa construim un club curat, cu mentalitate de invingator. Parteneriatul dintre Dinamo Bucuresti si Phoenicia Hotels a fost semnat pana la finalul sezonului competitional 2020-2021, cu optiune de prelungire din partea ambelor parti”, a declarat Radu Birlica pentru site-ul oficial al clubului.