(P) O nouă promoție tare Fortuna cu România vs Islanda în filmul anului pentru noi

Avem o echipă care joacă alt fotbal. Curajos, împins, cu trasee pe care nu le-am mai văzut de nu mai știm când, cu jucători ce-ar mânca victorii pe pâine, toată ziua.

Suntem mai aproape de poartă mereu și mai aproape de Euro 20…21.

Există însă și nenorocul să dai pe lângă poartă. E fotbal, se întâmplă, vorba clasicilor – mingea e rotundă, un meci are 90 de minute, ei și-au dorit mai mult victoria.

Dar o înfrângere nefericită a României, vine cu happy ending la Fortuna. Pentru că dacă se întâmplă nefăcuta și nu ne calificăm, primești 50% din miza de pe bilet până la 100 de lei. Care-i mecanismul promoției? Tu trebuie să iei victorie România la finalul celor 90 de minute și acest pronostic să fie printre cele minimum 3 evenimente cu cotă cel puțin 1.50 fiecare pe biletul tău. Dacă România pierde, măcar tu să câștigi, așa cum ziceam mai sus, 50% din miză până la maximum 100 de lei.

Cota României pe efortuna.ro și în oricare dintre cele 800 de agenții e 3.00. De-acum vei avea la Fortuna tot timpul aceleași cote incredibil de mari, online și în agenții. Totodată, acest meci poate fi pe un bilet în care să combini pariul șansă cu câștigul dublu în agenții sau Lucky Loser cu câștigul dublu în online. Noul Mega Câștig Dublu începe acum de la doar 5 selecții și cotă minimă pe eveniment 1,20. Cum am zis, o repetăm: asta înseamnă că poți să câștigi cu un singur bilet până la 100% în plus și să nu-ți pese dacă te scoate un meci!

Iată câte oportunități pentru o zi care poate deveni foarte mare. O zi de sărbătoare din care câștigi de două ori, exact ca extracâștigul de la Fortuna. O dată că bați Islanda și că ești în pole-position pentru finala cu Ungaria/Bulgaria care ne duce departe, la Euro, iar în al doilea rând pentru că poți să adaugi câștigului emoțional unul care să te facă fericit x 2.

Hai România, hai la Euro, hai pe efortuna.ro sau în agențiile Fortuna.

FINALA pentru Euro: Islanda – Romania, joi, 21:45, IN DIRECT LA PRO TV!