Tudor Băluţă şi transferul vieţii la Dinamo Kiev. A aterizat în România cu un avion privat, alăuri de Mircea Lucescu

  • Mircea Lucescu şi Tudor Băluţă au ajuns în România
  • Mijlocaşul de 21 de ani e cotat la 3.6 milioane de euro

Cel mai probabil, Băluţă s-a înţeles cu Dinamo Kiev şi va evolua în Ucraina în următorul sezon. Alături de cei doi a fost şi agentul Arcadie Zaporojanu.

Astăzi este ultima zi de transferuri, astfel că Brighton a făcut tot posibilul să îl împrumute din nou pe român. De data aceasta, englezii aşteaptă un transfer definitiv.

Igor Surkis: “A fost ideea lui Mircea Lucescu”

După împrumutul la ADO Den Haag, jucătorul de 21 de ani cotat la 3.6 milioane de euro, a venit un alt împrumut, iar şeful de la Kiev recunoaşte că fotbalistul dorit şi de Galatasaray a fost cerut de Mircea Lucescu.

“Da, a fost ideea lui Mircea Lucescu. Nu putem spune că este gata, dar am trimis deja toate documentele către clubul lui Băluță și așteptăm un răspuns.

Vrem să luăm jucătorul sub formă de împrumut până la finalul sezonului și vom include și o clauză pentru transferul definitiv, astfel încât să nu pierdem jucătorul dacă va evolua bine”, a declarat Igor Surkis, cu câteva zile în urmă.

Băluţă nu a confirmat la echipa din Premier League. Graham Potter l-a trimis la juniori, iar românul a înscris acolo un gol superb. Brighton l-a cumpărat de la Viitorul, la începutul anului trecut, pentru aproximativ 3 milioane de euro.

În articolul :