”Tata m-a învățat că în viață voi primi în funcție de cât voi da!” Ianis Hagi, interviu emoționant înaintea meciului cu Islanda. Ce îl motivează pe jucătorul lui Rangers

  • Ianis Hagi este jucătorul lui Rangers
  • Interviu înaintea jocului României cu Islanda

Iani Hagi: ”Simona Halep, ‘gura de oxigen’ a sportului românesc”

Mijlocașul a povestit că admiră tenacitatea și capacitatea unei persoane de a-și depăși limitele, astfel că este mare fan al Simonei Halep și al jucătorului american de baschet Steph Curry.

”Simona Halep este gura de oxigen a sportului românesc pe plan mondial. Să fii numărul 1 mondial este ceva incredibil și ar trebui să fie un motiv de mândrie pentru toți românii.

Dintre sportivii străini, cel mai mult îl admir pe Stephen Curry. Este fascinant prin tot ceea ce a reușit, și-a depășit limitele, deși inițial lumea nu îi dădea șanse, a schimbat gândirea în baschet, așa cum a făcut-o și Michael Jordan. Mă regăsesc în povestea lui. De multe ori, când mă confrunt cu anumite provocări, când îmi este greu, identificându-mă cu el, mă inspiră și îmi dă forța de a deveni mai bun”, a explicat Ianis.

Ianis Hagi: ”Tata m-a învățat că în viață voi primi în funcție de cât voi da”

Ianis a vorbit și despre lecțiile pe care le-a primit de la tatăl său, lecții transmise în mare parte prin fotbal, dar fiind și despre viață în general.

”Tata m-a învățat că în viață voi primi în funcție de cât voi da. Nu contează ce vrei să faci în viață, poți fi fotbalist, actor sau zugrav, important este să iubești ceea ce faci, să fii corect cu tine însuți, să te dedici muncii tale, să crezi în tine și să dai tot ce este mai bun.

Lucrurile bune se întorc în viață, atunci când muncești și iubești ceea ce faci”, a declarat foarte frumos Ianis Hagi.

Ianis, despre copilăria în casa Hagi

”Iubesc fotbalul de când mă știu, în jurul meu totul era despre fotbal, tata antrena, vorbea mai mereu despre fotbal. Am crescut într-un mediu în care totul era fotbal.

Tata m-a dus peste tot, eram mic și mergeam la vestiare, la antrenamente, vedeam și simțeam tot ce presupune cariera de fotbalist. În plus, acasă, ne uitam la televizor numai la fotbal; nu cred că în afară de fotbal sau de sport, în general, ne mai uitam la altceva”, a povestit internaționalul român.

”Eram mic și mergeam la stadion cu mama și cu sora mea, Kira, și trăiam meciurile foarte intens, mama fiind cea care ne transmitea emoția premergătoare meciului”, și-a amintit Ianis într-un interviu pentru rfhsport.ro

În articolul :