LIVE BLOG Mercato | Ultima zi de transferuri aduce surprize. Super – lovituri date de Bayern. Juventus l-a transferat pe Chiesa. Toate mutările sunt AICI

  • Astăzi se închide perioade de mercato în marile campionate ale Europei
  • Încă sunt zvonuri pentru transferuri majore

LIVE BLOG Mercato | Ultima zi de transferuri aduce surprize. Toate mutările sunt AICI

Pandemia de coronavirus a făcut perioada de transferuri mult mai diferită decât de obicei. După luni fără fotbal și cu startul mini-turneului Champions League la jumătatea lunii august, mulți jucători au decis să plece înainte de începerea competiției, lăsându-și astfel cluburile fără o piesă importantă (Vezi Timo Werner)

Chiar dacă am avut o vară aglomerată, zvonurile nu se opresc nici măcar în ultima zi de mercato. Astfel, doar mutările importante vor putea fi urmărite AICI.

LIVE BLOG Mercato | Ultima zi de transferuri aduce surprize. Toate mutările sunt AICI

Update 20:00: Juventus Torino l-a transferat pe Federico Chiesa!

Update 18:00: Încă o lovitură dată de Bayern. L-a luat şi pe Eric Choupo Moting de la PSG.

Update 17:00: Bayern Munchen a anunţat că a obţinut împrumutul lui Douglas Costa de la Juventus.

Update 14:20 Gaz Metan Mediaș s-a despărțit de Răzvan Popa și Fernander Kassai. Contractele celor doi au fost reziliate pe cale amiabilă.

Update 14:15: Marocanul Oussama Idrissi a semnat cu Sevilla pe 5 ani.

Update 13:30: Danilo Pereira a fost împrumutat de Porto la PSG, cu opțiune de cumpărare.

Update 12:30: Ryan Sessegnon este împrumutat de Tottenham la Hoffenheim, fără opțiune de cumpărare, până la sfârșitul sezonului.

Update 5 octombrie 10:30: Valentin Mihăilă, ”perla” Universității Craiova, a semnat cu Parma. El devine cel mai scump jucător din istoria Craiovei. Oltenii au încasat 8.5 milioane de euro de la italieni. Detalii AICI.

Update 4 octombrie: Ovidiu Horșia este împrumutat de FCSB la Gaz Metan Mediaș.

Update 4 octombrie: Moise Kean este împrumutat un an de Everton la PSG, fără opțiune de cumpărare.

Update 4 octombrie: Marc Roca pleacă de la Espanyol la Bayern Munchen. După retrogradarea spaniolilor, era clar că cel mai valoros jucător va pleca. Spaniolii au încasat 15 milioane de euro.

Update 1 octombrie: Sergino Dest pleacă de la Ajax la Barcelona. Olandezii primesc 20 de milioane de euro, nu cele 30 de milioane pe care le cereau inițial. Detalii AICI

În articolul :