Bombele sexy care şi-au făcut de cap cu două staruri din naţionala Angliei au rupt tăcerea: “Nu este ca și cum l-aș fi căutat pe Google înainte să merg la hotel”

  • Cei doi fotbaliști le-au strecurat pe fete în camerele lor de hotel
  • Ei au fost amendați și trimiși acasă de către selecționerul Gareth Southgate

Cei doi fotbaliști au invitat două fete în camerele lor de hotel în timpul deplasării echipei la Reykjavik pentru meciul cu Islanda, fără a ține cont de restricțiile privind pandemia de coronavirus, sau de faptul că Foden este căsătorit și are un copil.

Cele două fete, Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir și Lara Clausen, nu au știut că Foden și Greenwood sunt fotbaliști și au postat imagini pe rețelele de socializare, declanșând un scandal uriaș.

Lara Clausen: ”Nu știam că Phil are iubită și copil!”

Contactată de cotidianul britanic The Sun, Lara Clausen a declarat că Phil Foden nu i-a dezvăluit că ar fi căsătorit și cu un copil.

”Nu am știut că Phil are o iubită sau un copil. El nu a menționat asta și nu este ca și cum l-aș fi căutat pe Google înainte să merg la hotel.

Normal că îmi pare foarte rău pentru familia lui”, a declarat Clausen.

Jucătorii britanici ar fi vorbit și cu alte fete

Tânăra islandeză a mai adăugat că Foden – care a fost prins într-o poză în care își arăta posteriorul fetelor – și Greenwood s-au văzut și cu altcineva în timpul șederii.

”Ultimul lucru pe care îl voi spune este că fata care vorbea cu Phil pe Snapchat și Facetime nu sunt eu și nu este nici Nadia. Amestecați cele două povești.

Într-adevăr, am fost și ne-am întâlnit cu ei, dar nu am vorbit cu ei pe cele două aplicații. Nu am fost noi”, a precizat Lara Clausen într-o convorbire cu The Sun.

În articolul :