Aşteaptă telefonul lui Rădoi, dar a fost şocat să afle câte strofe are imnul României. O ştie doar pe prima, iar Camora e doar o poreclă! Căpitanul CFR-ului, dezvăluiri fabuloase

  • Mario Camora a devenit cetățean român
  • El așteaptă să fie convocat la echipa națională

”Eu vreau, normal că eu vreau. Deja am 33 de ani, nu vorbim să merg eu la Barcelona sau ceva de genul, dar vreau. Este o mândrie pentru mine, pentru club. Ma simt și oficial sunt român.

Mi-ar plăcea să fac parte din acest lot și să ajut să atingem obiectivul pe care îl avem”.

Mario Camora a învățat și imnul României

Camora a mărturisit că a învățat și o parte din imn pentru procesul de naturalizare, deși încă nu știe toate cele unsprezece strofe pe de rost. Doar pe prima a recitat-o.

”Dacă sunt chemat la națională, e important să știi și imnul. Total, total, încă nu îl știu. Eu acolo am fost la jurământ și a fost mai ușor, dar e un imn lung. Eu am crezut
la început e ca la națională”
, a povestit Camora răzând.

Mario Camora nu este deranjat de critici

Jucătorul naturalizat nu este deranjat de persoanele care consideră că nu ar trebui să fie inclus în naționala României.

”Eu știam de la început că atunci când o sa fiu român, o să apară aceste chestiuni. Eu respect orice opinie, trăim într-o țară în care suntem liberi să spunem ce vrei noi
și asta este.

Nu mă intimidează, fiecare om este liber. Nu mă supără cu absolut nimic. Mie îmi place și când merg la emisiuni, îmi place cum mă întreabă orice, deschis.

Nu am de ce să mă supăr pe nimeni. În acest moment eu sunt român și asta este clar. Și am tot dreptul ca orice român”, a declarat căpitanul CFR-ului.

Mario Camora despre misterul numelui său

Jucătorul ardelenilor a vorbit și despre numele său adevărat și a explicat de ce i se spune ”Camora”. Numele lui complet este Mario Jorge Malico Paulino.

”Fratele meu făcea fotbal și când juca el, eu aveam 4-5 ani. Orașul meu se cheamă Samora, iar persoanele mai în vârstă mă întrebau ”Unde te duci” și răspundeam ”Mă duc să-l văd pe Camora”, dar de fapt oraşul se cheamă Samora, însă eu nu știam să spun și mi-a rămas numele ”Camora”, a povestit fotbalistul într-o intervenție la Digisport.

Mario Camora este cotat la 1,1 milioane de euro conform Transfermarkt.

În articolul :