Asta da SURPRIZA! FCSB se ia la tranta cu Dinamo si aduce un SPANIOL! Pe ce fundas a pus ochii Gigi Becali: Oferta este AMETITOARE!

FCSB este gata sa aduca un fundas strain la echipa, anunta presa din Spania.

Dupa ce la Dinamo au sosit mai multi fotbalisti spanioli in ultima perioada, FCSB este gata si ea sa aduca un fundas iberic.

Potrivit TPA Noticias, citati de lavozdeasturias.es, ros-albastrii au facut o oferta importanta pentru Carlos Hernandez (29 de ani), care este fundas central la Real Oviedo.

Hernandez mai are contract cu Oviedo pana in 2021 si, desi este printre oamenii de baza ai echipei, presedintele cluublui nu s-ar opune transferului.

“Oferta clubului romanesc este ametitoare”, scriu spaniolii de la lavozdeastrias.es, care precizeaza ca fotbalistul ar primi o intelegere mult mai avantajoasa decat are in prezent la Real Oviedo.

Hernandez negociaza acum rezilierea contractului cu clubul din Segunda si are un singur gand in minte: sa accepte oferta FCSB-ului.

30 de meciuri a evoluat Hernandez pentru Real Oviedo in sezonul trecut din Segunda. Fundasul este cotat la 475.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Hernandez evolueaza pe postul de fundas central si are o intalntime de 1.85. In cariera a mai evoluat pentru Real Zaragoza, Sabadell, Lugo, Real Jaen si Real Oviedo.